Tuhat läänlast sõitis laulu- ja tantsupeo proovidele

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Rahvatantsurühm WEST

Tantsupeol osaleb ka segarahvatantsurühm West. Foto: erakogu.

Täna kell 13 algavad Tallinnas XXVI laulu- ja XIX tantsupeo proovid, kus harjutavad ka Läänemaa kollektiivid.

Kokku osaleb laulu- ja tantsupeol Läänemaalt 1069 inimest. Laulu- ja Tantsupeo SA Lääne maakonna kuraatori Marju Viitmaa sõnul ootavad osalejaid ees pikad proovid. "Homme alustavad nad kell 9 hommikul ja proov kestab õhtul kella 9 välja," ütles Viitmaa.

"Tantsijad ööbivad Tõnismäe reaalkoolis ja lauljad Nõmme gümnaasiumis. Kõigis koolimajades on olemas meditsiinistaap ja turvatöötajad, seega pole lapsevanematel vaja oma laste pärast muretseda," kinnitas Viitmaa.

Täiskasvanute ja koolide rühmad on juba Tallinnas ja homme liituvad nendega 2. ja 3. klasside rühmad. Neljapäeval algavad proovid Kalevi staadionil ning reedel toimub seal laulu- ja tantsupeo peaproov.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ohooo
9 aastat tagasi

seoses tantsupeoga peaks lv-st üks osakond lausa kollekt. puhkusel olema?!

ei usu
9 aastat tagasi
Reply to  ohooo

Ei imestaks,kui seal tööajast tantsitakse,kes siis selle jaoks puhkust võtaks. Lv-s on maksumaksja raha eest kõik lubatud!

Ei noh
9 aastat tagasi

pealkiri on segane, kui tantsiad läksid täna ja lauljad neljapäeval, siis ju ei sõitnud täna tuhat läänlast Tallinnasse proovidele 🙂

Ei+noh
9 aastat tagasi
Reply to  Ei noh

Väike parandus- tantsijad*

veel
9 aastat tagasi
Reply to  Ei+noh

.. ja Kalevi staadionil toimuvast laulu- ja tantsupeo peaproovist pole ka mõtet rääkida. Tantsupidu on seal küll, laulupidu aga hoopis lauluväljakul, kulla ajakirjanik.

Karin
9 aastat tagasi
Reply to  veel

Mida te küll sööte, et nii nutikad olete? Kogu seda üritust võib vabalt laulu- ja tantsupeoks kutsuda, midagi valet selles ei ole. Kui kellelegi jäi osalejate arv segaseks, siis saab ju Tallinnas ära käia ja inimesed üle lugeda.

Kes esineb ajakirjanikuna,
9 aastat tagasi
Reply to  Karin

peaks suutma edastada kontrollitud ja üheti mõistetavat teksti.

artikkel
9 aastat tagasi

on väga segane. Lauljad lähevad ju alles neljapäeval.

küsimus
9 aastat tagasi
Reply to  artikkel

Mis on segane?

taadu
9 aastat tagasi

On ikka jube õudsad ilmad,kuidas te julgete lapsi üldse õue lasta,veel vähem suurele peole ? Minge ja mähkige kohe vati sisse…

Anon
9 aastat tagasi

väga tublid

Memme
9 aastat tagasi

Ilmad on ikka nii jubedad. Vaesed lapsed, kuidas nad seal hakkama saavad?