Urve Palo: Praaminduses on seis häbiväärne

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ML  Palo 003Tänase Maalehe esikülg. Foto: Urmas Lauri

Majandus- ja taristuminister Urve Palo lubab, et Tallinna Sadam osaleb saarte ja mandri vahelisel praamikonkursil tõsiste plaanidega ning sügiseks peaks konkursi tulemus selge olema, kirjutab Aivar Viidik Maalehes.

"Juba enne ministriks saamist nimetasite kaks võtmeteemat oma tegevuskavas: Estonian Air ja mandri ning saarte vaheline praamiliiklus. Miks on parvlaevaliiikluse teema praegu nii negatiivselt üles keritud? Kus see põhjus on?," küsis Maalehe peatoimetaja.

"Olen ka ise mõelnud, kus see võiks olla. Esimene põhjus on see, et minister Juhan Parts rääkis eelmisest sügisest kuni aprillini, kuidas riik peab praamid soetama ja milline on kokkuhoid," ütles minister Palo. "Ta küttis üles ühiskonna ootused, aga kurb on see, et Parts jõudis küll rääkida, aga tegusid polnud."

Palo lausus, et me võime otsida väljaspoolt ministeeriumi süüdlasi, palju tahame, aga igal juhul on minister vastutav. "Ka siis, kui ta tegi valearvestusi koostööpartnertite suhtes või oli ajagraafiku osas liiga optimistlik. Kui ma tööle tulin, oleks pidanud olema hange mitte ainult välja kuulutatud, vaid ka juba lõpetatud!" ütles Urme Palo.

Ministrer Palo ütles, et ta teeb kõik selleks, et esimest korda 20 aasta jooksul tekiks olukord, kus on konkureeriv pakkumine läbi Tallinna Sadama.

Intervjuud vt Maalehest.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments