0

Kiltsi lennuväljal peetud kiirendusvõistluste kiireim oli Lauri Kuriks

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Foto: Görel Grauding.

Lauri Kuriksi Pontiac Trans Am. Foto: Görel Grauding.

Täna peeti Kiltsi lennuväljal kiirenduse meistrivõistluste I etapi eliminaatorsõidud ja etapi kiireimaks oli Lauri Kuriks.

Kuriks läbis veerandmiilise raja oma Pontiac Trans Amil 8,4 sekundiga. Kuriksi auto kuulub Outlaw klassi, mis on Eesti kiirendusvõistluste kõige võimsam ja kiirem klass. Tegemist on toruraamil spetsiaalautodega, millel mootori modifitseerimine ei ole piiratud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz