Nimeliste pinkide eest tuleb hakata rohkem maksma

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Mari Tarand abikaasaga

Haapsalu linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus kinnitas, et nimelise pingi püstitamise privileegi eest tuleb hakata maksma senise 200 euro asemel 260 eurot.

Nimeliste pinkide ostmise võimaluse pakkumisega alustas Haapsalu 2 aastat tagasi. "Linn on senini kandnud 30% pingi tegelikust maksumusest oma vahenditest, kuid viimase kahe aasta jooksul on pingi ja sildi hankimise kulud kasvanud ning oleme sunnitud hinda tõstma," nentis Tõnu Parbus.

20 soovijat, kes juba järjekorras on, saavad pingi vana hinna järgi. Kokku on Haapsalus hetkel umbes 60 nimelist pinki.

Samuti plaanib linn määrata soovituslikud alad, kuhu uusi pinke panna võiks. Parbuse sõnul võiksid nendeks kohtadeks olla peatänav ja pargid. "Promenaad hakkab pinkidest täis saama," tõdes Parbus.

"Kui aga kellelgi on tore mõte, mida me ette näha ei ole osanud, siis on linnavalitsus alati valmis kaaluma ka mõnda teise piirkonda pingi püstitamist," ütles Parbus.

Täna avati Lahe pargis NATO pink. Fotod: Arvo Tarmula

IMG_0126 IMG_0129 IMG_0133

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kuglimugli
9 aastat tagasi

Häbematus, muud midagi.