Galerii: Anvar Samosti kampaaniabuss Uuemõisas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

„Rahvast eriti ei ole,“ nentis täna pärastlõunal oma kampaaniabussiga Rannarootsi keskuse parklasse saabunud Euroopa parlamendi IRLi saadikukandidaat Anvar Samost.

Samost ütles Lääne Elule, et bussituuril valimiskampaania tegemine pole tema jaoks tüütu.

„Tegelikult ta ei ole tüütu,“ nentis Samost. „Mulle üks tuttav rääkis enne kui ma bussituurile läksin, et küll sa saad hulle nägema ja joodikud ja eitea mida… Aga olen selle aja jooksul näinud kahte joodikut ja kahte… noh, aktiivsemat inimest. Aga valdavalt on inimesed väga mõistliku jutuga ja esitatud on väga asjalikke küsimusi. Täitsa siiralt kohe.“

„See on mingis mõttes väga tore nädal olnud, ma olen rääkinud sadade inimestega,“ lausus Anvar Samost. „Siin on [Rannarootsi keskuse parklas] vähe rahvast, aga Pärnus oli sadu inimesi, Paides eile samuti sadu, Rakveres oli hästi palju rahvast, kuigi vihma sadas.“

„Kõik tulevad, neil on oma mõte või seisukoht Euroopa Parlamendi valimiste suhtes. Ukraina, Venemaa muidugi,“ lausus Samost. „Aga väga palju on ka neid, kes ütlevad, et vaat, eelmisel korral viis aastat tagasi valimsime, aga sellest inimesest pole enam midagi kuulda olnud. Siis küsivad, et mida mina kavatsen teha. Siis ma seletangi.“

Mida Anvar Samost neile selle peale vastas ning milliseid tulemusi võivad eurovalimised anda, sellest saab pikemalt lugeda teisipäevasest Lääne Elu paberlehest.

Fotod: Urmas Lauri

Anvar Samost 003 Anvar Samost 007 Anvar Samost 014 Anvar Samost 019 Anvar Samost 020 Anvar Samost 026 Anvar Samost 035 Anvar Samost 049 Anvar Samost 052 Anvar Samost 064

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
i
10 aastat tagasi

Esimesel fotol tuleb Anvar kellekagi käestkinni. Aga rohkem paneb imestama see et mees imestab miks nii vähe rahvast sellise sompus ilmaga tema tarka juttu on tulnud kuulama…

mis teab mees läänemaast?

tasuta
10 aastat tagasi

tsirkus