Läänemaa Aasta Emaks valiti Vivian Hallik

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Vikerkaare lasteaia direktor Vivian Hallik valiti Läänemaa Aasta Emaks. Foto: Urmas Lauri

Tänavu valiti esimest korda Läänemaa Aasta Ema. Tiitel läks Haapsalus elavale Vivian Hallikule, kes on üles kasvatanud seitse edukat ja tublit last.

Läänemaa Aasta Ema ellukutsuja maavanem Innar Mäesalu tänab kõiki Aasta Ema kandidaatide esitajaid: „Rõõm on näha, et meil on nii palju tublisid emasid. Veel suurem rõõm on näha, et seda teiste poolt märgatakse ja tunnustatakse.“

Ettepaneku tegija ja Viviani kauaaegne kolleeg Kersti Lõhmus, tõi tunnustamise põhjendusena välja, et Viviani ja Rein Halliku pere on ehe näide ühest Eesti suurperest, kus lapsi on kasvatatud hoolivuse ja armastusega ning kus laste andeid on varakult märgatud ning arendatud . Õige on öelda, et kõik Hallikute kuus tütart ja üks poeg on muusikud ja kunstnikud.

Lisaks suurepärasele emaks olemisele on Vivian Hallik väga südamlik ja soe inimene, kes on töötanud Haapsalu linna alushariduse edendajana üle 40 aasta. Juba üle 30 aasta on Vivian olnud Haapsalu Vikerkaare Lasteaia direktor. Oma häid nõustamisalaseid oskusi on Vivian kasutanud töötades vabatahtlikuna Läänemaa Usaldustelefonis ning laste- ja noorte nõustamisprojektis „Lapsele oma kodu“.

Vivian Hallik on ühe hea ja hooliva ema musternäide Läänemaal. Maavanem Innar Mäesalu annab talle auhinna üle ja õnnitleb nädala lõpus, enne emadepäeva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tallinnlane
9 aastat tagasi

Õnnitlen!
Kalju

Watson
9 aastat tagasi

Kui lugesin sellest Aasta ema tiitlist, siis ainuke nimi, mis mulle pähe tuli oli perekond Hallik. Jah, perekond, sest lapsed vajavad nii ema kui isa. Öeldakse, et lapse suhtumise määrab isa suhtumine emasse.
Õnne ja rõõmu teie perele. Vivian, sa pead selle tiitlist pool ära andma tahad sa või ei taha. Aga usun, et teie pere oskab jagada.

Ludmilla
9 aastat tagasi

Palju õnne Vivian kõrge autasu puhul !

aga
9 aastat tagasi

Millal ükskord pensionile minnakse ja töökohad noorematele vabastatakse? Noored peavad linnast välja kolima,et vanurid võiksid tööd teha?

agale
9 aastat tagasi
Reply to  aga

Võta labidas kätte ja hakka tööle. Erinevus pr Halliku ja sinusuguse vahel on see, et proua on tööd harjunud tegema lapsest saati ja oma ametiredelil liikunud astemete kaupa, aga sina tahad kohe juhtima hakata. Õpi enne ja tee ka musta tööd?

Vau
9 aastat tagasi

Elagu tubli ema, Vivian!