3

Galerii: Läänemaa ühisgümnaasiumi tutipidu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna toimus Läänemaa ühisgümnaasiumis tutipidu.

Päev algas abiturientide jaoks võimlas, kus võisteldi erinevates lastemängudes. Seejärel käisid abituriendid matemaatika, eesti keele ja lugemiskeskuse ruumides algklasside koolitunde läbimängimas.

Kurikuulsast Lennulast inspireeritult loodi kunstiõpetaja Tiiu Randmann-Mihkla idee põhjal Väljalennula nimeline installatsioon. Väljalennula kujutab endast seinale kinnitatud raamatut, millest ulatuvad üle fuajee nöörid, mille külge iga abiturient kinnitas paberist linnukese.

Randmann-Mihkla sõnul sümboliseerib see 12. aastat raamatutarkust omandanud õpilaste pesast väljalendamist. Taies peaks jääma üles järgmise õppeaastani, mil jõuab kätte uute abiturientide kord.

Programm lõppes aulas, kus kõik lõpuklassid laulsid lastelaulude karaoket ning näidati videosalvestusi, kus lõpuklasside klassijuhatajad oma õpilasi hea sõnaga meenutasid.

Traditsiooniliselt järgnes viimasele koolikellale õues veesõda. Läänemaa ühisgümnaasiumi lõpetab sel aastal neli klassi.

Fotod: Arvo Tarmula

LÜG tutipidu (1) LÜG tutipidu (2) LÜG tutipidu (3) LÜG tutipidu (4) LÜG tutipidu (5) LÜG tutipidu (6) LÜG tutipidu (7) LÜG tutipidu (8) LÜG tutipidu (9) LÜG tutipidu (10) LÜG tutipidu (11) LÜG tutipidu (12) LÜG tutipidu (13) LÜG tutipidu (14) LÜG tutipidu (15) LÜG tutipidu (16) LÜG tutipidu (17) LÜG tutipidu (18) LÜG tutipidu (19) LÜG tutipidu (20) LÜG tutipidu (21) LÜG tutipidu (22) LÜG tutipidu (23) LÜG tutipidu (24) LÜG tutipidu (25) LÜG tutipidu (26) LÜG tutipidu (27) LÜG tutipidu (28) LÜG tutipidu (29) LÜG tutipidu (30) LÜG tutipidu (31) LÜG tutipidu (32) LÜG tutipidu (33) LÜG tutipidu (34) LÜG tutipidu (35) LÜG tutipidu (36)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rea Raus
Rea Raus

Vahva idee-Väljalennula 🙂 Pesast, milleks on raamat 🙂

Kena
Kena

Super

HM
HM

Väljalennula – surepärane idee ja teostus. Riigi Kinnisvara AS võiks Lennula nüüd maha võtta ja oma Lasnamäe tänava kontorisse üles riputada.

wpDiscuz