0

Kullamaal joosti 47. korda jüriööjooksu

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kullamaal joosti sel nädalal 47. jüriööjooks.

Kokku osales 7  kaheksaliikmelist võistkonda. Võitu kordas möödunud aastane võitjaklass, praegu XI, mille võistkonnas olid: Mari Pea,  Monika Hatto, Marleen Kuusk, Ott Luts, Markos Merisalu, Tauno-Kardo Kuusemets ning Vilgar Karik.

Järgnesid  XII klass  ja Üdruma küla võistkond. Tublid olid  IX, VII-VIII , V  ja VI klasside jooksjad.

Päeval toimus teatejooks algklasside õpilastele.

Tule süütas  asevallavanem  Katrin Viks ja tervitussõnad  ütles kooli direktor Meelis Välis.

Mai Jõevee

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz