Vatla JK-Varbla Spordiselts mängib head Rahvaliiga sisehooaega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Esimest aastat Eesti Jalgpalli Liidu eestvedamisel toimuval Eesti Rahvaliiga meistrivõistlustel on väga hästi esinenud Vatla JK-Varbla Spordiseltsi võistkond.

Kaheksandikfinaalis Rapla Lokomotiivi 4:3 alistanud võistkond kohtub veerandfinaalis, ehk siis kaheksa tugevama hulgas Tallinna Õismäe Tormiga. Mäng peetakse Tallinnas.

170 elanikuga Vatla küla ja 100 elanikuga Varbla küla, on ühendanud selleks võistluseks jõud ja tulemuseks on väga hea saalihooaeg.

“Meie Vatla poiste trumbiks on alati olnud tugev meeskonnavaim. Milleks väljakul kakelda,” rääkis Vatla JK eestvedaja Priit Tein. “Head ja sõbralikud poisid on ka Varblas, kõikidele lapsepõlvest tuttavad. Tugev meeskond just vaimu poolest. Vatla ja Varbla poisse on enam-vähem pooleks, mõned ka Lihulast. Varblas mängime, sest seal on suur ja avar saal. Oleme saanud mängudes hästi hakkama. Viimases tähtsas mängus ei olnud meil eriti õnne, lõime palju latte ja poste, kuid tugevam ikkagi võitis. Veerandfinaalivastane on tundmatu, kuid Tallinnas anname kindlasti lahingu.”

Varbla Spordiseltsi Ago Kärtman lisab, et koostöö on meeldiv- Hea on mängida. Koostöö on meeldiv. Poisid on tahtmist täis ja alati täiega asja juures. Loomulikult oleme saalihooaejaga rahul. Kaheksa hulka jõudmine on meeldiv tulemus.-

Suviseks Rahvaliiga hooajaks on Vatla JK küll registreeritud iseseisvana, nagu eelmistel aastatel, kuid alati on abiks olnud ka Varbla poisse.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
girls leather shoes
10 aastat tagasi

Fantastic article post.Thanks Again.

server wall rack
10 aastat tagasi

Hey, thanks for the post.Really looking forward to read more. Really Cool.

Laguna Beach
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your blog article.Thanks Again. Keep writing.