Läänemaa jalgpallitüdruk on taas esindamas rahvuskoondist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Anett Vilipuu. Foto: Nõmme Kalju
Anett Vilipuu. Foto: Nõmme Kalju

Anett Vilipuu mängib Eesti koondisega tugeval turniiril Venemaal.

Vigastusest paranenud Läänemaa parim naisjalgpallur, praegu klubijalgpalli Tallinna Levadias mängiv Anett Vilipuu esindab taas Eesti koondist. Eesti U19 naiskond osaleb tugeval, 20-30. märtsini toimuval Kuban Spring CUP-l Venemaal.

Meie jalgpallineiu kuulub 18 väljavalitu hulka, kelle koondise treenerid Keith Boanas ja Katrin Kaarna Eestit esindama valinud on.

Telefonivestlusel kaks tundi enne tänast esimest alagrupimängu Slovakkia vastu ütles Anett Vilipuu, et tunneb ennast hästi. “Olen paranenud vigastusest ja tunnen ennast väga hästi. Mängunälg on suur. Kohe esimeses alagrupimängus arvasid treenerid mind algkoosseisu. Eesmärk on alagrupist edasi pääseda ja mängida ilusat jalgpalli,” rääkis Vilipuu.

Sama rahul on ka koondise treener Katrin Kaarna “Laager läks hästi ja loodame teha hea turniiri. Eesmärk teha koondisega korralik hooaeg,” lausus treener Kaarna.

Eestiga ühte alagruppi kuuluvad lisaks Slovakiaga veel Iraan ja Ukraina. Kokku on turniiril 12 naiskonda ja igast alagrupist pääseb edasi kaks paremat ja kaks paremat kolmanda koha naiskonda.

Teiste riikide hulgas teevad turniiril kaasa näiteks Venemaa, Türgi, Israel ja USA naiskonnad.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
server storage rack
10 aastat tagasi

Enjoyed every bit of your post.Thanks Again. Awesome.

employee benefits
10 aastat tagasi

Awesome blog article.Thanks Again. Fantastic.

online business
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your article.Really thank you! Want more.