Triin Laasi: Linnapea sõnavõtt oli solvav

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu kolledži direktor Triin Laasi (pildil) ütles, et Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnavõtt Facebookis tekitas temas esmalt arvamuse, et vabatahtlikud ei ole oodatud volikogu töös osalema.

„Sõnavõtule sotsiaalmeedias, kus öeldi, et mine p–tähega kohta, oli minu esimene reaktsioon, et mulle ei ole seda vaja, et ma ei taha volikogu töös osaleda,” ütles Laasi.

„Mõte ennast üles anda vabatahtlikuna oli selles, et tuua volikokku uusi ideid. Linnaruumis tegevana näen, et uute ideede mitteesitamine oleks patt, aga linnapea sõnavõtt oli tõesti väga solvav. Pidasime nõu kolleegidega, kes samuti avaldasid soovi osaleda komisjonides. Leidsime, et idee on üllam kui hetkeline süüdimatus, millega on sõnu pillutud,” märkis Laasi.

Laasi lisas, et vabatahtlikud ei taha osaleda volikogu komisjonide töös hüvitise pärast.

„Pigem on küsimus selles, et kõigil on igapäevakohustusi küll ja veel. Pigem on analüüsi koht, kuidas leida aega, kuid aega tuleb leida,” ütles Laasi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
no mida
10 aastat tagasi

tonti. SUKU ON SUUR…..

Tont.
10 aastat tagasi

Lp. 11.25,mina valin inimesi tegude järgi. Ja kui hr. Sukles poleks püüdnud linnale kuuluvat sanatooriumi Lainet omal ajal ärastada,siis oleks ta olnud järjest ja pidevalt linnapea siiani. Tema ajal on linna spordi- ja kultuurielu tõesti tasemel olnud. Vanema inimesena ei huvita mind veisbuuk ja muud veised – linna elu üle peaks siiski otsustama valimistel valitud inimesed….

Tondile
10 aastat tagasi
Reply to  Tont.

muidugi,muidugi…ta ju üksi lv-s töötabki, teised ei panusta ju üldse. Ära tule sellist pläma suust enam välja ajama! Rahva rahulolematus tema suhtes aina kasvab ja võin kihla vedada,et kui ta ka järgmised valimised kandideeriks,siis enam ta ei võidaks!

JK
10 aastat tagasi

Jah, Sukles on parim linnapea pärast eestiagset Alverit,kes on linna viimase 20 aastaga ülesehitanud nõukogudeaegsest kaosest. Vaadake võrdluseks telefilmi nõukaaegsest Haapsalust.

to JK
10 aastat tagasi
Reply to  JK

Jah, ära enam peale võta

Aivar
10 aastat tagasi
Reply to  JK

Sukles on ilmselt järgmine isik kellele Aita Molder hakkab pronksi valama. Nad on pudeli kunnariga täpselt üks level. Ilmselt oleks kõige parem see vanniga stseen kus ollakse kõrini mudas aga naerul nägu on ikka ees et valijaid lollitada.

Tont.
10 aastat tagasi

Kulla blond,selleks,et volikogusse saada,pead osalema ja võitma valimistel,et sa teaks. Ma küll ei tahaks,et tuleb keegi tänavalt,keegi,keda ma ei tunne ning pole sinna valinud.

Tondile
10 aastat tagasi
Reply to  Tont.

ja keda sina oled sinna valinud,kas kõik on nii pädevad kohe või? Ära unusta, ka rahvas peab oma sõna linna tegemistesse lisama. Siin valisime uhke linnapea,on ta tegelikult oma ametit väärt? Ei ole ju.

kodanik
10 aastat tagasi

Suklese kriitikataluvus on alguset peale olnud ümmargune null. Kunagi ei süvene ta kriitika sisusse, alati järgneb isiklik solvang kritiseerija aadressil.

õige
10 aastat tagasi
Reply to  kodanik

ja oleks ta siis ise selline,kes teisi ei kritiseeriks. Ei oska kunagi ka lausuda sõna -vabandust, samas,kuidas seda lausudagi,kui oma vigu ei tunnistata. Ja selline ongi meie linnapea!

teadjamees
10 aastat tagasi

Sukles olla Laasi sõnavõtu peale üdini solvunud. Teada on, et selle mehe solvumine kestab surmani. Milline jultumus kritiseerida tema pühadust ennast…

eks ta ole
10 aastat tagasi
Reply to  teadjamees

just,just…see mees meil ju “püha lehm” keset linna, tema võib aga teised mitte!

juurde
10 aastat tagasi

Laasi muidugi võiks ennekõike kolledžile keskenduda,pole ta oma ideedega sealgi mingeid imesi korda saatnud, linna juhtimises meile juba ühest endisest kolledži tegelasest piisab,kes just väga terav pliiats ei paista olevat.

kuule juurde
10 aastat tagasi
Reply to  juurde

Kellest kostad? Ega linna aselinnapeast?

just
10 aastat tagasi
Reply to  kuule juurde

tema ise…oled sa tema sõnavõtte kuulnud? Kas paistab arukas?

mulle sobib
10 aastat tagasi

Mind näiteks Suklese käitumine ei üllata, ta ongi ju tegelikult MATS. Emotsioonidest lähtuv hoopleja,kes arvab end olema ainuvalitseja-tema käseb,poob ja tulistab Kes ei austa ei oma töötajaid ega linna elanike. Olgem ausad,ta ei võitnud ju valimistel sellepärast,et ta nii meeletult hea valitseja oleks,vaid lihtsalt konkurents oli nõrk. Mulle meeldib,et me hakkame lõpuks nägema seda,kes seal maskide taga end tegelikult peidavad.

naiivitarile
10 aastat tagasi

Kui sa nüüd arvad et kellelgi on sinu ideid tarvis siis sa eksid. Seda süsteemi siin ei ole inimese huvides tööle saadud. See süsteem toimib süsteemi enda eksistentsi huvides ei toimunud see ka siis kui kallasvee ja Daniilov seda hakklihamasinat valitsesid.

Nimi (kohustuslik)
10 aastat tagasi

Kui ikka NII häid mõtteid on kogu aeg, siis andke tulla. Ettepanekuid ja artikkleid võib ikka avaldada. Ideid on kõigil küllaga. Alles täna mõtlesin kuidas teha peedist pesumasinat, aga realiseerida neid. Raha leida, vot see oleks kunst.