Rändurite klubi hakkab korraldama ka mälumängu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

31. jaanuari õhtul räägib Uku Randmaa üksinda ümber maailma purjetamise kogemusest. Pildil on ta oma raamatu "Minu maailmameri" esitlusel 27. septembril 2012. Foto: Petrone Print
31. jaanuari õhtul räägib Uku Randmaa üksinda ümber maailma purjetamise kogemusest. Pildil on ta oma raamatu "Minu maailmameri" esitlusel 27. septembril 2012. Foto: Petrone Print
31. jaanuari õhtul räägib Uku Randmaa üksinda ümber maailma purjetamise kogemusest. Pildil on ta oma raamatu “Minu maailmameri” esitlusel 27. septembril 2012. Foto: Petrone Print

Nurme bistroos kord kuus koos käiv Rändurite klubi alustab rändamise–ainelist mälumängusarja, teatas klubiõhtute üks korraldajaid Kristel Engman.

Mälumängusari koosneb viiest voorust, esimene mäng on 31. jaanuaril kell 18 Nurme bistroos.

Mälumängule on oodatud kuni neljaliikmelised võistkonnad, aga teretulnud on ka üksikvõistlejad ja pealtvaatajad.

„Iga mängu lõppedes autasustame parimat võistkonda ja hooaja lõpuks selgitame välja parimad mälumängurid,” lisas Engman.

Lõpuauhind tuleb selline, millest saavad osa kõik mälumängusarjas osalenud. Küsimused koostavad oma ala asjatundjad, näiteks kunstiajaloo küsimused teeb Ann Roos.

Osalejail palutakse registreeruda 30. jaanuariks aadressil randuriteklubi@gmail.com.

Pärast mälumängu on Rändurite klubi klubiõhtu. 31. jaanuaril on külas soolopurjetaja Uku Randmaa.

Mälumängul ja klubiõhtul osalemine on tasuta.

Rändurite klubi tegutseb Haapsalus Nurme bistroos viiendat hooaega. Kristel Engmani sõnul käib klubiõhtutel 45–55 inimest, aga klubi listis on 130 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments