0

Rändurite klubi: maiade püramiididest Panama kanalini

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kell 19 on kõik huvilised oodatud Nurme bistroosse Rändurite klubisse kuulama Mele Pestit ja Kristjan Jensenit, kes räägivad läbi rännatud riikidest Kesk-Ameerikas: Guatemalast, Belizest, El Salvadorist, Nicaraguast, Hondurasest, Costa Ricast ja Panamast.

Piirkonna risti ja põiki läbi rännanud Mele Pesti ja Kristjan Jansen näitavad fotosid looduslikult ülimalt vaheldusrikka piirkonna populaarsetest ja nurgatagustest vaatamisväärsustest ning tutvustavad toitu, muusikat, inimesi ja poliitikat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz