2

Motorändurid jutustavad ümberilmareisist

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: erakogu
Foto: erakogu

170 000 kilomeetrit, 1126 päeva ja 70 riiki – sellest jutustavad tänases Rändurite klubis Margus Sootla ja Kariina Tšursin, kes sõitsid mootorratastega ümber maailma.

Margus Sootla – füüsik, muusik ja fotograaf – ja Kariina Tšursin – PR-spetsialist ja tõlk – matkasid enne ümber maailma sõitmist mootorratastega Kesk- ja Lääne-Euroopas, Skandinaavias, Iraanis, Süürias ja Jordaanias.

“Aga kaua sa edasi-tagasi ikka sõelud! Niimoodi jätkates on peagi Poola ka kinnisilmi sõidetav ning tahes-tahtmata jääb ükskord ka puhkuseaeg liiga lühikeseks, et jõuda rattal sinna, kuhu hing ihkab. Siit ka plaan – mitte enne tagasi tulla, kui maakerale on ring peale tehtud!” kirjutavad rändurid oma veebipäevikus.

Rändurite õhtu algab Haapsalus Nurme bistroos kell 20.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
baby shoes
baby shoes

Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Really thank you! Great.

make money online
make money online

I really like and appreciate your blog article.Much thanks again. Will read on…

wpDiscuz