2

Võimlemiskooli “Kirke” kasvandik võitis Slonny Cupil pronksmedali

Madiken

madiken@le.ee

viktorija
Viktorija Spõnu. Foto: erakogu

14. detsembril toimusid Tartus üle-eestilised Slonny Cup 2013 võistlused ilu- ja rühmvõimlemises, kus võimlemiskooli „Kirke“ kasvandik Viktorija Spõnu saavutas miniklassis 2006. aastal sündinud iluvõimlejate hulgas, B-kategoorias pronksmedali.

Viktorija on võimlemisega tegelenud kaks ja pool aastat ning iluvõimlemisvõistlustel osalemist alustas 2013. aasta kevadel. Eelmisel õppeaastal võistles Viktorija kõige nooremas vanuseklassis ja saavutas 7. ja 9. koha. Sel õppeaastal on Viktorija omandanud raskema kava, mille eest on võimalik koguda ka rohkem punkte, kui kõik elemendid õnnestuvad.

Järgmised võistlused toimuvad juba uuel aastal ja kindlasti uue hooga.

Lia Puhm

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kirke
kirke

Väga tubli oled!!!!!!!!!!!!!!

Kirke võimleja
Kirke võimleja

Niii tubli 🙂

wpDiscuz