2

Kirket saatis kevadhooajal edu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu Noorte Huvikeskuse võimlemiskooli Kirke võistluste kevadmaraton hakkab edukalt lõpule jõudma.
15.-16. märtsil saavutas Kirke võimleja Riin-Rosanna Uusen Tartus VK „Rütmika“ kevadturniiril iluvõimlemise mitmevõistluses (vaba- ja rõngakava) 2005 sündinute arvestuses auhinnalise 8. koha.

Iluvõimlejaid on mini- ja lasteklasside arvestuses alati palju, enamasti üle 30 osaleja. Seepärast antakse välja 1.-6. või 1.-8. auhinnalist kohta. Kirke rühmvõimlemise miniklassi (6.-8.a) rühm osales võistlustel esimest korda ja saavutas kohe tubli 4. koha.

22. märtsil osalesime edukalt Ida-Virumaa lahtistel meistrivõistlustel ilu-ja rühmvõimlemises. Miniklassi rühmvõimlejad saavutasid 1. koha, miniklassi vanema kategooria rühm (8.-10.a) 3. koha.

6.-8. a rühmas võistlesid Mia Saluäär, Egle Kolga, Agata Brete Jõpiselg, Ida Orgla, Marie Linda Nerman, Viktorija Spõnu.

8.-10. a rühmas võistlesid Riin-Rosanna Uusen, Sille Kolga,Viktorija Spõnu, Kirke Kuusk, Mia-Marii Olenko, Martina Muld.

Iluvõimlemises 2006 sündinute arvestuses saavutas Viktorija Spõnu 8. koha ja 2005 sündinute arvestuses Riin-Rosanna Uusen 6. koha.

29. märtsil ESS Kalevi rühmvõimlemise meistrivõistlustel Tallinnas saavutasid miniklassi võimlejad 6.-8. a vanuseklassis taas 4. koha.

KRE festival

26. aprillil oli Tallinnas võimlemisfestival Kauni Rühiga Ellu, kus Kirke võimlejad võistlesid kavaga „Võlurite võlumaailm“ ja „Olles teel“. Mõlemad kavad kogusid nii palju punkte, et võideti kaks kuldplaati.

„Võlurite võlumaailma“ eest said kuldplaadi Kertu Orul, Johanna Lamp, Lisel Adelman, Hanah Lahe, Riin-Rosanna Uusen, Viktorija Spõnu, Sille Kolga, Marie Linda Nerman, Mia-Marii Olenko, Kirke Kuusk, Martina Muld, Mia Aurelia Kokk, Mia Saluäär, Agata Brete Jõpiselg, Egle Kolga, Ida Orgla, Kairit Talving, Elisabeth Elandra Kuningas, Rachel Sarapuu, Jelizaveta Salihova, Anita Raag, Annabel Uustalu, Getter Puu, Lija Jegisman ja Hedvig Kivi.

Kava eest „Olles teel“ said kuldplaadi Rachel Sarapuu, Jelizaveta Salihova, Johanna Lamp, Kertu Orul, Anita Raag, Lija Jegisman.

Paide MV

18. mail võistlesime Paide lahtistel meistrivõistlustel ilu-ja rühmvõimlemises.
Iluvõimlemises saavutas Viktorija Spõnu 2006 sündinute seas auhinnalise 6. koha. Mia Saluäär saavutas 2007 sündinute seas 7. koha, jõudes esimest korda kaheksa parema hulka.

Rühmvõimlemise miniklassis (6.-8.a) õnnestus Kirke võimlejail võita ka Tallinna ja Tartu võistkondi ning saavutada esikoht. Võidukas võistkonnas võistlesid Mia Saluäär, Egle Kolga, Agata Brete Jõpiselg, Gloria Luisa Eberle, Marie Linda Nerman, Ida Orgla.

Soome Meistrivõistlused.

6.-8. juunil käisime Seinäjoe linnas Soome töölisspordi liidu 95. aastapäeva peol. Kirke tüdrukud võtsid osa tänavaesinemistest, vaatasime naudingut pakkuvat galakontserti ja osalesime publikuna aastapäevale pühendatud tseremoonial.

8. juunil võistlesime rahvusvahelisel rühmatantsu meistrivõistlusel 10-12aastaste vanuserühmas (1/3 rühmast võisid olla ka nooremad). Kavaga „Mängi ja võida“ võitsime kuldmedali. Nooremad, 8-9aastased tüdrukud võistlesid kuni 10aastaste klassis kavaga „Lumeliblikas ja jääkristallid“. Kohapeal selgus, et nooremas vanuseklassis kohti ei jagatud ja kõigile rühmadele kingiti tänumedal. Kiidusõnu jätkus aga mõlemale kavale kuhjaga — oleme õndsad ja õnnelikud, meie reis oli igati korda läinud!

Lia Puhm, Kirke juhendaja

Fotod: Erakogu

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
hv hvhghgh hf fh fj fg fjf fjffdjd j frjfe desj kf k f fjf fk fddnjk fdj fd
hv hvhghgh hf fh fj fg fjf fjffdjd j frjfe desj kf k f fjf fk fddnjk fdj fd

tere

Helen Luts
Helen Luts

Väga tublid tüdrukud ja eriti tubli Lia! Eriti toredad ajad tulid meelde teie tegemistest lugedes. Tänud Sulle heade mälestuste eest!

wpDiscuz