2

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. juunil

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Le 20140612Lääne Elu

• Invarust ei saa 1. juunist enam abivahendeid soodushinnaga laenutada, sest riigil lõppes toetusraha otsa.

• Põhja–Eesti regionaalhaigla on valmis sõlmima Läänemaa haiglaga koostööleppe ja hakkama uue sihtasutuse üheks asutajaks. Kolmapäeval sai Läänemaa haigla nõukogu esimees, Haapsalu linnapea Urmas Sukles nõukogult loa allkirjastada ühiste kavatsuste protokoll niipea, kui mõlemad haiglad on oma plaani linnavolikogule tutvustanud.

• Lääne Elu uuris, mida arvavad Läänemaa ettevõtjad Indrek Neivelti üleskutsest tõsta alampalk 1000 euro peale. Enamik ettevõtjaid ei pea seda võimalikuks.

• Eelviimane lugu väikekoolide sarjast räägib Kõmsi koolist.

• Spordikülje on vallutanud jalgpalli MM. Seal on Aivo Paljasmaa kommentaar ja ennustusvõistluse talong.

• Arvamusküljel arutleb Läänemaa ühisgümnaasiumi emakeeleõpetaja Tiina Brock, miks tasub õppida Läänemaa ühisgümnaasiumis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
huvituja
huvituja

Üks Lääne-Virumaa edukas ärimees kirjutas mingid ajad tagasi maalehes (vist?) et tal oleks häbi oma töötajatele viletsat palka maksta, kuna tema ettevõtte edu toetub töötajate motivatsioonile, heale töötujule ja headele ideedele mis sellega kaasnevad. Osadele ettevõtjatele pole motiveeritud töötajaid vaja, neile ilmselt piisab “konveieritöölisest :(.” Paraku sellega aga väga kaua edukas olla ei saa, sest normaalne maailm läheb eest ära.

.
.

Ma olen enam kui kindel,et need,kes 1000€alampalka võimalikuks ei pea,on just need ettevõtjad,kes ise suuri kasumeid teenivad ,aga töötajatele hetkel juba alampalga suurust tasu maksavad. Ma ka näiteks ei ole kuulnud,et Fra Mare hiilgaks töötajate palganumbriga või Eberle ja Uussaar Uuemõisas ja kõik on ometi suured kasumiteenijad.

wpDiscuz