Kirke hiilgas Pärnu võimlemispäevadel

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Augustis Pärnus peetud spordiseltsi Kalev võimlemispäevadel sai Haapsalu Kirke kõige olulisema auhinna.

Huvikeskuse võimlemiskool Kirke osales võimlemisfestivalil kahe kavaga: "Olles teel", mida esitasid 9 tüdrukut vanuses 13–19 aastat ning "Mängi ja võida" – koondkava 20 võimlejaga vanuses 8–19 aastat.

Tüdrukud said kavade sooritamisega hästi hakkama, neid saatsid publiku ovatsioonid.

Festivalil jagati viis tunnustuskarikat: 1. Parim kompositsioon, mitmekülgsus, uudsus ja tehnilise täitmise auhind; 2. Emotsionaalseim rühm; 3. Parim esmaosavõtja; 4. Parim liikumisrühm, 5. Parim mudilasrühm.

Rõõm oli suur, sest Kirke võimlejatel õnnestus võita koondkavaga "Mängi ja võida" kõige väärtuslikum auhind – parim kompositsioon, mitmekülgsus, uudsus ja tehniline täitmine.

Karika võitsid: Merit Laidroo, Lisanna Tuisk, Kristin Teesalu, Piia Tammeniit, Jete Nelke, Karina Kirs, Marleen Randpere, Iirys Kalde, Kertu Orul, Rika-Johanna Uusen, Grete Lehemaa, Johanna Lamp, Evelyn Metssalu, Arlethe Annus, Marlene Schwindt, Anita Raag, Marii Kasepalu, Annabel Uustalu, Anna-Maria Mustkivi ja Rachel Sarapuu. Tüdrukute treener ja kava autor Lia Puhm.

Pärnu võimlemispäevad on nii suurtele kui ka väikestele võimlejatele ning treeneritele võimalus suvises kuurortlinnas jõudu proovida, ennast kokku võtta ning ühtlasi ka meeldivalt puhata.

Pille-Riin Puhm

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader review
10 aastat tagasi

Im obliged for the blog.Much thanks again. Keep writing.

online business
10 aastat tagasi

Looking forward to reading more. Great article.Much thanks again. Awesome.