Lugeja küsib: kas haiglas ei võiks olla automaatsed uksed?

Madiken

madiken@le.ee

Vormsi sotsiaaltöötaja Riima Koch juhtis tähelepanu Läänemaa haigla kiirabiuksele, kust ratastooliga, eriti kui pole kogenud ratastoolilükkaja, on väga raske sisse pääseda.

Kochi sõnul algab probleem juba haigla esisel. „Kui pargin kallaku peale, nagu peab, siis sõidab ratastool enne mäest alla, kui inimese tooli saan,” kirjeldas ta. Sellepärast rikub ta sageli parkimisreegleid ja pargib otse haigla ette.

Et kiirabiuksest ratastooliga sisse pääseda, peab ust ühe käega lahti hoidma ja samal ajal üle lävepaku manööverdama. „Seal on küll mingi konks, mis peaks ust lahti hoidma, aga viimati oli see katki,” kurtis Koch.

Ta ütles, et kiirabi sissepääsu juures võiks olla automaatselt avanevad uksed ja puududa lävepakk.

Läänemaa haigla ravijuhi Kai Tennisbergi sõnul oli ukse küljes olev haak tõepoolest vahepeal katki, kuid on nüüd parandatud. Tavaliste uste vahetust automaatsete vastu takistab aga rahapuudus. Ta lisas, et uurib siiski, kui palju võiksid automaatsed uksed maksta, ja võib juhtuda, et edaspidi võetakse ustevahetus kavva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Houston
10 aastat tagasi

Really enjoyed this article post.Much thanks again. Want more.

Orange County health insurance
10 aastat tagasi

Enjoyed every bit of your article.Really thank you! Great.

online business
10 aastat tagasi

Great blog.Really thank you! Cool.

leanaly
10 aastat tagasi

Tere!Haigla ullatab oma uuendustega!Lasteosakond ,jah seda polegi,elab kuidagi ule,kuid moistmatu on see,et ohtune tee on ara jaetud!Saan aru,miks ei ole-kokkuhoidkuid, lapsed ei saa aru.Lapselapsed olid haiglas,oleme maalt ja ei saa ka kohe kulla minna,et suua viia ja haiglasse soit oli ikka hasti kiire,sest lapstel oli vaga korge palavik.
Ja veel ullatus,peale autoavariid hoiti kaks tundi haiglas ja saadeti koju.Oosel hakkas vaga halb,kui Parnusse laksime ,seal imestati
et koju!
Aitah dr,Siir!Teie olite tol ohtul tool!

iiks
10 aastat tagasi
Reply to  leanaly

Ühinen Sinu “tänusõnadega”. Kahjuks.

uudihimulik
10 aastat tagasi

Tahtsin näha kas see ukse haagi jutt ikka vastab tõele,oh õudust ja ongi kusagilt rauahunnikust leitud kõverik uksepiiraja!!!!

külaline
10 aastat tagasi
Reply to  uudihimulik

Kas sa euro lävepakku kah vaatasid,vot see on tase.Kui ukse saad lahti siis üle ukse PAKU annab nikerdada.

vihane
10 aastat tagasi

Ja kus krt on haiglas lasteosakond, Haapsalu, meie pere -ja lastesõbralik linn?! Ehitame linna puuetega inimestele ja pensionäridele,teised võivad minema kolida!

lugeja
10 aastat tagasi

Tere ka minu poolt. kuulge Läänemaa Haigla juhtkond, kas teil häbi ei ole oma ukse konksu pärast, mingisugune oma keeratud traadijupp, sellelgi sõlm peale keeratud, muidu on vist liiga pikaks jäänud ! Minge vaadake kõik kes juhtuvad minu kommentaari lugema,see on tõsi.