Haapsalu noortevolikogu kutsub annetama riideid, mänguasju ja hoidiseid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Advendilahkus

Haapsalu noortevolikogu on võtnud selle aasta jõulukuu eesmärgiks aidata ja toetada neid inimesi ja peresid, kellel erinevate põhjuste ja elu keerdkäikude tagajärjel on majanduslikud raskused või kes on sunnitud elama hoolekandeasutuses.

Soovime toetada neid, kellel läheb abi vaja rohkem kui meil. Seetõttu kutsume Haapsalu elanikke ära andma riideid, mänguasju ja hoidiseid, mida neil enam vaja ei lähe ja mida ollakse valmis annetama abivajajatele.

Siiani on toimunud kaks korjanduspäeva, inimesed on toonud juba märgataval hulgal riideid. Ootame veel julget pealehakkamist töökorras mänguasjade ning hõrgutavate ja ka isetehtud hoidiste annetamisel, kuid kui teil on kapis uuemaid või vanemaid riideesemeid, mida sooviksite ära anda, siis tooge ka neid!

Järgmine kogumispäev on teisipäeval, 17. detsembril kell 17–19. Kõik annetused on oodatud Haapsalu linnavalitsuse (Posti 34) keldrikorrusel asuvasse innovatsioonikeskusse.

Teeme üheskoos jõuluhõngulise heateo!

Täpsemat infot saab aadressil rtibar@gmail.com.

Roger Tibar,
Haapsalu noortevolikogu esimees

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments