1

Luik ja Tuiksoo juhivad riigikogu palvushommikusööki

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Riigikogu konverentsisaalis toimub täna kaheteistkümnes Eesti palvushommikusöök, mida juhivad ja mille auesimehed on riigikogu liikmed keskerakondlane Ester Tuiksoo ja reformierakondlane Lauri Luik.

Palvushommikusöök toob kokku mitmed Eesti poliitika-, kiriku-, ühiskonna- ja kultuuritegelased ning vabakonna esindajad, teatas BNSile palvushommikusöökide korraldaja Triin Rait.

“Seekordne teema juhib tähelepanu sellele, et iga inimene moodustab oma vigade ja voorustega terviku. Nii nagu looduses, on ka inimese elus oluline tasakaal,” ütles Läänemaalt riigikokku valitud Lauri Luik, üks palvushommikusöögi juhte. “Teemaga “Terve inimene” keskendume inimesele kui tervikule ning mida annab selliste tervikute mõju ühiskonna ja maa heaolule.”

Hommikuse koosviibimise peakõneleja on arst ja onkoloog Anneli Elme. Räägib ka Eesti palvushommikusöögi toimkonna esimees ja Vineyard Tallinn koguduse pastor Miguel Zayas. Muusikat teeb instrumentaalansambel Trio Comodo.

Koosviibimise eesmärk on tekitada dialoogi kogu Eestit puudutavates küsimustes olgu need väärtushinnangud, noorsugu ja perekond.

Palvushommikusöök on rahvusvaheline sündmus, mis toimub üle maailma rohkem kui 160-s riigis ning igal aastal ka Euroopa Parlamendis. Eestis toimub palvushommikusöök peale Tallinna veel mitmes Eesti linnas, suurim neist on jaanuari alguses peetav Lõuna-Eesti palvushommikusöök Tartus.

Eesti palvushommikusöök sünnib Eesti Evangeelse Alliansi ja Eesti Kirikute Nõukogu koostöös tegevtoimkonnaga, mida juhivad pastor Miguel Zayas, vaimulik ja eetik Meego Remmel ning misjonär Triin Rait.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nike free run dam rea
nike free run dam rea

Magnificent website. Plenty of helpful information here. I’m sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious. And of course, thank you for your effort!
nike free run dam rea http://www.adecco.si/news/index.asp?id=21

wpDiscuz