Video: Läänemaa noorte flashmob

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel toimunud Läänemaa noortekogu korraldatud osaluskogude seminari raames tegid noored lühifilmi otsustajate ja noorte vahelisest koostööst ning suhtlusest.

Lühifilmi tegemise käigus tegid noored ka flashmob’i Rannarootsi keskuse juures. Noorte tantsukava räägib otsustajate igapäevatööst, mis võib tunduda noorte jaoks natuke nurgeline, nagu on ka tantsukava algul.

Hiljem jutustab tants sellest, kuidas noored soovivad saada kontakti otsustajatega ning nende jõupingutused kannavad vilja ja saavutatakse koostöö, vahendab Delfi Noorte Hääl.

Flashmob’i saab vaadata siin.

Flashmob luuakse grupi inimeste poolt, kes kogunevad ootamatult avalikus kohas ning korraldavad ebatavalise ja mõnikord näiliselt mõttetu tegevuse või esinemise lühikese aja jooksul, et siis taas hajuda rahva hulka.

Flashmob‘e korraldatakse enamasti enda meelelahutuseks, kuid sageli ka selleks, et osutada mõnele ühiskondlikule asjaolule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
uituczcf
10 aastat tagasi

We have worn these uituczcf http://adf.ly/6249830/banner/uituczcf.smskeys.com daily considering that I obtained them. They’re trend,quite wonderful and attractive. I get a lot of compliments about them.