Vigastus rikkus Katrina Lehise hooaja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Katrina Lehis nädalavahetusel Pariisis MK-sarja üldvõitja medaliga. Foto: vehklemisliit
Katrina Lehis nädalavahetusel Pariisis MK-sarja üldvõitja medaliga. Foto: vehklemisliit

Põlvevigastus rikkus epeevehkleja Katrina Lehise hooaja, võistelda saab ta alles kevadel.

“Hakkasin püsti tõusma ja raks käis läbi,” kirjeldas Lehis väljaspool trenni kükist tõusmisel juhtunud meniskirebendit.

Tegemist on Lehise esimese tõsise vigastusega, millest taastumine võtab kuni kolm kuud. “Väga pikk aeg minu jaoks,” ütles Lehis.

12. novembril opereeritud põlv on paranenud hästi. “Pean tegema harjutusi, mis arst kaasa andis ja olukord peaks olema täitsa hea,” ütles Lehis.

Lehise treener Helen Nelis-Naukas ütles, et vigastuse tõttu läheb luhta tema ja hoolealuse plaan panna juunioriajale särav punkt. “Eesmärk oli juunioride maailmakarikavõistlused võita, nüüd jääb neli-viis etappi tegemata,” ütles Nelis-Naukas.

Kui Lehis taastub operatsioonist kiiresti, osaleb ta juunioride Euroopa meistrivõistlustel märtsis ja juunioride maailmameistrivõistlustel aprillis.

Nädalavahetusel käis Lehis Pariisis rahvusvahelise vehklemisföderatsiooni FIE kongressi galaõhtul, kus tunnustati möödunud hooaja parimaid vehklejaid. “Väga vägev pidu oli, palju rahvast ja uhkelt korraldatud,” vahendas Lehis kogetut. Naisjuunioride epee MK-sarja üldvõitjat Katrina Lehist autasustati FIE 100. aastapäeva puhuks valmistatud kuldmedaliga.

Läänemaa ühisgümnaasiumi abiturient Katrina Lehis on aasta noorsportlase nominent.
Aasta sportlased ja noorsportlased kuulutatakse välja 27. detsembril Nokia kontserdimajas galaõhtul “Spordiaasta tähed 2013”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments