Rimo Hunt valiti aasta mängijaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: FC Levadia kodulehekülg

Eesti jalgpalli liit ja jalgpalliportaali Soccernet.ee lugejad valisid meistriliiga aasta mängijaks haapsallase Rimo Hundi.

Parimate mängijate, treenerite ja võistkondade auhinnad anti kätte eile Eesti jalgpalli liidu hooaja pidulikul lõpetamisel Estonia kontserdisaalis.

Aasta parimaks jalgpalluriks valiti Konstantin Vassiljev, aasta naisjalgpalluriks Getter Laan, aasta meesjuunioriks Marko Meerits.

Mullu lõi Levadias mängiv Rimo Hunt 11, tänavu 22 väravat, tõustes meister-Levadia ründeliidriks ja liiga parimaks mängijaks. 28aastane Hunt sai nüüdseks ametist vabastatud koondise peatreenerilt Tarmo Rüütlilt juunis ka kutse koondisse.

Hunt alustas jalgpallitreeninguid Haapsalus Aavo Tominga käe all. Meistriliiga debüüdi tegi ta 2012 märtsis Nõmme Kaljus.

Eelmisel aastal pälvis jalgpalliliidu ja Soccernet.ee fännide tunnustuse FC Levadia kapten Igor Morozov.

FC Levadia kodulehel on vastsest aasta mängijast portreelugu. Endine Eesti koondise ründaja, FC Levadia II peatreener Argo Arbeiter iseloomustab loos Rimo Hunti kui tugeva tahte ja füüsilise võimsusega mängijat ja kompromissitut võitlejat, kelletaolist ründajat meistriliigas praegu pole. Arbeiteri sõnul võib Hunti suhtumise poolest kõikidele noortele eeskujuks seada.

“Rimo tehnika on krobeline, pikk jalgpallist eemal olemise paus jättis oma jälje,” ütleb Arbeiter. “Ma isegi ei kujuta ette, kui võimas ründaja oleks Rimo ilma vahepeal jalgpalli juurest eemal olemiseta.”

Jalgpall oli Hundil tagaplaanil Tartu ülikoolis õppides.

Portreelugu Rimo Hundist saab lugeda FC Levadia leheküljelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments