Sirp läks Haapsalus nagu soe sai

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Viimase Sirbi ostis enne poolt ühtteist Haapsalu R-kioskist lehe üle-eelmine peatoimetaja Mihkel Mutt. Foto: Arvo Tarmula

Täna osteti Haapsalus ära kõik müügil olnud Sirbid.

Fotograaf Arvo Tarmula jäi esmalt lehest ilma enne poolt 11 R-kioskis. Viimase eksemplari ostis seal Sirbi üle-eelmine peatoimetaja Mihkel Mutt. Oma lehe sai Tarmula seejärel postkontorist eelviimasena.

“Neli saime, neli müüsime,” ütles postkontori vastutav klienditeenindaja Ingrid Peedoson. “Tavaliselt saame kaks Sirpi, mõnikord kolm.” Eelmisel nädalal ei müünud postimaja Peedosoni sõnul ühtegi Sirpi.

Haapsalu kaht müügipunkti varustavast ASist Lehepunkt öeldi, et Sirbi tiraaž oli seekord 1,5 kordne ning Haapsalu sai eile kaks korda rohkem lehti kui tavaliselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments