Haapsalu muusikakooli poiss sai konkursil esikoha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Esikoha Haapsallu toonud Kaarel Villem Vennola on klaveriõpetaja sõnul musikaalne poiss, kelle edu taga on ka väga toetav pere. Foto: Mart Kuus
Esikoha Haapsallu toonud Kaarel Villem Vennola on klaveriõpetaja sõnul musikaalne poiss, kelle edu taga on ka väga toetav pere. Foto: Mart Kuus

Haapsalu muusikakooli klaveriõpilane Kaarel Villem Vennola võitis Loode–Eesti muusikakoolide konkursil esikoha.

Kaarel Villem Vennola õpetaja Mart Kuus ütles, et poiss lummas žüriid oma meeletu kindlusega. „Neli minutit publiku ja žürii ees veatult mängida pole sugugi nii lihtne,” rõhutas Kuus.

Vennola on õpetaja sõnul suurepärase keskendumisvõimega ja hea muusikalise mäluga õpilane.

Kuusi hinnangul esitas muusikakooli 2. klassis õppiv poiss konkursil oma ea kohta suhteliselt raskeid lugusid. Kaarel Villem mängis Riine Pajusaare „Nukrat delfiini” ja Anatoli Garšneki „Setu tantsu”.

Mart Kuusi sõnul oli žüriil 2. klassi laste hulgas pingerea tegemisega raskusi, sest kõik 12 väikest pianisti mängisid hästi. Žürii andis välja kolm teist ja ühe kolmanda koha, esikoht omistati vaid Haapsalu muusikakooli õpilasele.

9. novembril Tabasalus peetud VIII Loode–Eesti muusikakoolide eesti klaverimuusika konkursil osalesid peamiselt Tallinna ümbruse muusikakoolid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rita
10 aastat tagasi

Vot tubli noormees, mingu tal kõik kenasti ja hästi. Kiitus ka perele.