Andres Ammas kandideerib Sirbi peatoimetajaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti rahvusringhäälingu andmeil kandideerivad kultuurilehe Sirp uueks peatoimetajaks Andres Ammas, Ülo Mattheus, Ivo Rull ja Kaarel Tarand.

Lääne Elu üks omanikest ja senise Haapsalu linnavolikogu liige Andres Ammas ütles, et Sirbis on asjad üldjoontes praegu õigel kursil, kuid tema nägemuses peaks leht olema rohkem toimetuse, mitte peatoimetaja nägu.

Senise peatoimetaja Kaarel Tarandi sõnul püüab ta praegusel kursil jätkata ja kui lehe omanik soovib enamat, siis on see saavutatav lisarahastusega, vahendab ERR Uudised.

Sihtasutuse Kultuurileht juhatuse esimehe Toomas Väljataga sõnul laekus komisjonile kokku viis avaldust, ent komisjon soovis vestlusvooru kutsuda neli kandidaati.

“Edasi peaks asjad kulgema nii, et 8. oktoobril kohtub komisjon kahe kandidaadiga. Loodan, et samal päeval saame kokku leppida aja, millal kohtutakse järgmise kahe kandidaadiga. Pärast teist kohtumist on loodetavasti selge, millisele tulemusele komisjon tuleb,” rääkis Väljataga.

SA Kultuurileht kuulutas augustis välja konkursi Sirbi peatoimetaja ametikoha täitmiseks alates 5. detsembrist 2013 kuni viieks aastaks.

Alates 2005. aastast on kultuurilehe peatoimetaja olnud Kaarel Tarand.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Are
10 aastat tagasi

Paluks ainult mitte Ivo Rull

sirbil
10 aastat tagasi

on puudu vasar, siis oleks ka kurss õige