Jalgpallur Anett Vilipuu arvati Eesti naiste koondisse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Anett Vilipuu. Foto: Nõmme Kalju

Läänemaa naiste jalgpalli au ja uhkus, Tallinna FC Levadiaga Eesti 2013. aasta meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Anett Vilipuu (pildil) on taas arvatud Eesti naiste jalgpallikoondisse.

Äsja 17aastaseks saanud poolkaitsja Anett Vilipuu tegi oma debüüdi naiste koondises tänavu 30. märtsil Läti vastu, kui tal õnnestus kohe ka värav lüüa. Nüüd on koondise peatreener, inglane Keith Boanas arvanud Vilipuu taas 20 mängija sekka, kes sõidavad nädalavahetusel Hispaaniasse ja Makedooniasse MM-valikmängudele.

Tegemist on väga tugevate vastastega. Eriti hirmuäratav on Hispaania, kes paikneb FIFA edetabelis 17. kohal. Teine vastane Makedoonia peaks edetabeli järgi olema küll nõrgem, kuid kindlasti ei ole tegu nõrga vastasega.

Anett Vilipuu arvamine Eesti naiste koondisse on Läänemaa naiste jalgpalli jaoks väga oluline. See näitab, et tõsise suhumisega võib jõuda väga kaugele ja veel väga noorelt. Lisaks A-koondisele on Anett sellel aastal erinevaid Eesti noortekoondisi esindanud 14 korral. Nii noortekoondistes kui ka oma koduklubis FC Levadias on Anett Vilipuu põhikoosseisu mängija.

Anett Vilipuu alustas jalgpalliga Taeblas treener Kairi Korpe käe all.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jalka
10 aastat tagasi

Ta on nii tubli ja viisakas tüdruk. Just selline nagu kirjutatud-Au ja uhkus!!

J.
10 aastat tagasi

Väga tubli, Anett! 🙂 Hoiame Sulle pöialt!