Kaks Läänemaa naisjalgpallurit on siirdumas meistrisarja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eelmisel nädalal alustasid kaks Läänemaa naisjalgpallurit treenimist Eesti naiste meistriliiga klubi Tallinna Kalevi juures.

Hooaja Eesti meistrivõistlused kuuendana lõpetanud Tallinna Kalevi naiskonnaga treeningutega liitusid Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kasvandikud Anni Ratas ja Kai Simpson. Mõlemad neiud on Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi juures treeninud viis aastat. Kullamaa keskkooli lõpetanud 19aastane Ratas ja Lihula gümnaasiumi lõpetanud 20aastane Simpson õpivad mõlemad edasi Tallinna ülikoolis, esimene noorsootööd ja teine õigusteadust.

Mõlemad neiud on professionaalse suhtumisega ja treeningutega koduklubi juures olid nad teistele trennikaaslastele suureks eeskujuks. Ehkki kumbki ei elanud Lihulas, ei puudunud nad treeningutelt peaaegu mitte kunagi. Mõlema suurimad saavutused on seni Läänemaa saalijalgpalli meistritiitel ja Eesti noorte meistrivõistluste pronksmedal.

Tallinna Kalevi esindaja Pille Parre on rõõmus, et nende klubi sai korralike mängijate näol täiendust. Neide treenib Kalevis praegu taanlane Rene Möller, kuid uuest hooajast võib treeneriks saada Reelika Turi.

Meie noored naisjalgpallurid olid ka ise esimese treeninguga rahul. “Oli hea trenn, saime palju mängida,” ütles Anni Ratas. “Klubis on meeldivad ja sõbralikud tüdrukud,” lisas Kai Simpson.

Jaanus Getreu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments