Läänemaa JK alistas Märjamaa Kompanii 5:0

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi pidas pühapäeval hooaja viimase mängu III liigas, kui võõrustati Märjamaa Kompaniid, keda 5:0 võideti. Sama seisuga võideti Märjamaad ka hooaja varasemas mängus. Tabelis jäädi neljandale kohale, kus teisel ja kolmandal kohal oli sama palju punkte, kuid tänu tühistatud mängutulemusele JK Kernu Kadaka vastu pidi Läänemaa JK nende meeskondade seas viimaseks jääma.

Mängu algusest saadik oli Läänemaa parem meeskond ning lõpuks 28. minutil mindi ka juhtima, kui Rener Uibopuu nurgalöögi olukorrast kodumeeskonna 1:0 juhtima viis. Kaks minutit hiljem kahekordistas mänguseisu Aleksandr Kovtuni söödust Martin Viilma, kes lõi palli paari meetri pealt sisse.

Kaheksa minutit hiljem suurendas läänlaste eduseisu Vladislav Šikirjavõi, kellele andis oskuslikult kannaga söödu Mark Kolosov. Kolm minutit enne poolaja lõppu jäid aga läänlased vähemusse, kui Tarvo Manni teenis teise kollase kaardi, millele järgnes punane kaart.

Teisel poolajal aga jätkus sarnane mängupilt esimesele ning 71. minutil löödi ka neljas värav, kui Martin Salfi latti löödud pall Mark Kolosovile põrkus ning too palli tugevalt väravasse lõi. 8 minutit enne mängu lõppu teenis Kolosov ka Läänemaa JK-le penalti, mille ta ise ka edukalt realiseeris. Sellega oli ka mängu lõppseis kindlustatud: 5:0 Läänemaa JK kasuks.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid: väravas Kristopher Aljaste, kaitseliinis Bert Rotberg, Rener Uibopuu, Sander Kruus ja Tarvo Manni, poolkaitses Vladislav Šikirjavõi, Mart Pulst, Aleksandr Kovtun ja Leonid Bragin ning ründes Martin Viilma ja Mark Kolosov. Teisel poolajal sekkusid mängu Ergo Ollema ja Martin Salf.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments