Läänemaa JK kohtub homme Haapsalus Märjamaa meeskonnaga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi kaotas Eesti jalgpalli meistrivõistluste III liiga läänetsooni eelviimase vooru kohtumises võõrsil JK Kernu Kadakale 1:5, raisates sellega võimaluse tõusta teisele kohale. Lisaks kaotusele tühistati ka mäng, kuna terve sügisringi peale ületati duubelvõistkonnast kasutatavate mängijate piirang.

Juba mängu neljandal minutil jäi Läänemaa JK kaotusseisu, kui Kernu ründaja Artur Nüüd kaitsjad üle jooksis ning palli väravasse saatis. Mõned minutid hiljem kordus pea sama stsenaarium ning seis oli 0:2. Seejärel olukord stabiliseerus pisut ning pea kümme minutit enne poolaja lõppu lõi Läänemaa JK ühe värava tagasi, kui Leonid Bragini tõstest lõi peaga palli väravasse Tanel Kruuspan. Vaheajale mindi aga ikka kaheväravalise kaotusseisuga, kui kolm minutit enne poolaja lõppu viis Kernu 3:1 juhtima Alo Säkk.

Teine poolaeg möödus nõnda nagu pea kõik viimased Läänemaa JK mängud võõrsil: vastased kaitsevad ühtse tervikuna ning Läänemaa JK ründab, kuid Kernu kaitsest läbi murda ei suudetud ning mänug lõpus lasti kontrarünnakutest endale veel kaks väravat lüüa. Väravate autoriks vahetusest sekkunud Joonas Meer.

Tänu automaatsele kaotusele langes Läänemaa jalgpalliklubi Viimsi MRJK-st allapoole neljandaks, hoolimata sellest, et Viimsil on sama palju punkte ning omavaheliste mängude seis on Läänemaa JK-l parem. Enne hooaja lõppu on jäänud veel üks mäng Haapsalu linnastaadionil Märjamaa Kompaniiga, mis toimub homme, 13. oktoobril kell 12.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Tarvo Manni, Rener Uibopuu, Marek Korpe, Kristopher Aljaste, Vladislav Šikirjavõi, Tanel Kruuspan, Aleksandr Kovtun, Leonid Bragin, Aleksandr Molkov ja Mark Kolosov. Vahetusest sekkusid Kenno Vaatmaa, Tarvi Kruuspan ja Taago Kruuspan.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments