0

Energiaturg.ee jagab Läänemaal tasuta nõu elektripaketi valikul

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sõltumatu elektripakettide võrdlusportaal Energiaturg.ee külastab 19. septembril Läänemaad, tutvustades maakonna era- ja äritarbijatele elektriostu praktilisi küsimusi ja võimalusi elektrikulude optimeerimiseks.

Energiaturg.ee sõidab septembris ja oktoobris elektriautoga mööda Eestimaad, korraldades infoüritusi kõikides maakondades.

19. septembril kell 11–13 toimub koostöös majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning kohaliku arenduskeskusega Lääne maavalitsuse majas tasuta infoseminar „Äritarbija nutikas elektriost“, mis on mõeldud kohalikele ettevõtjatele ja omavalitsuste esindajatele. Seminaril räägitakse tarbimisandmete analüüsimisest, elektriostu õigest ajastamisest, sobiva lepingutüübi valimisest, pakkumiste võrdlemisest ning kõige olulisematest lepingutingimustest. Samuti jagatakse avaliku sektori äritarbijatele nõu elektri riigihangete olulisemate aspektide kohta.

Lisaks tutvustatakse eratarbijatele Rannarootsi kaubanduskeskuses võrdlusportaali, kutsutakse liituma tarbijate ühisostukampaaniaga Energiatunnel ja vastatakse elektriteemalistele küsimustele.

„Paljude tarbijate üheaastased elektrilepingud kaotavad aasta lõpus kehtivuse, mistõttu tuleks juba sügisel otsustada, millistel tingimustel ja kellega uus leping sõlmida. Kuna aasta lõpu lähenedes muutuvad aktiivsemaks ka oma turuosade eest võitlevad elektrimüüjad, peaksid tarbijate valikud ligi saja elektripaketi seas olema teadlikud,“ ütles Energiaturg.ee juhtiv analüütik Pirmin Tamm.

Tamm juhib tähelepanu, et kõige lihtsama esimese sammuna peaks tarbija kontrollima oma lepingu kehtivust, et selle lõppemisel olukorda ise juhtida, mitte hiljem avastada, et müüja on nüüd juba turuolukorras kallima elektrihinnaga lepingu automaatselt pikendanud.

Energiaturg.ee külastab sügise jooksul elektriautoga Mitsubishi i-MiEV kõiki Eesti maakondasid koostöös majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, Silberauto ja kohalike arenduskeskustega. Energiaturg.ee on sõltumatu võrdlusportaal sobiva elektripaketi leidmiseks, mida arendavad koostöös Advokaadibüroo GLIMSTEDT, investeerimisfirma Capital Mill ning IT-partnerina Helmes.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz