Pürksi roopõletajale kutsuti päästjad

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

18. augusti hilisõhtul kell 22.29 anti häirekeskusele teada, et Noarootsi vallas Pürksi külas põleb roostik. Päästjad sõitsid sündmuskohale ja selgitasid välja, et inimene põletas kolme koha peal puisniidult kogutud roogu.

Põlenud oli ka roohunnikute ümber olev pinnas iga kuhila juures umbes 10 ruutmeetri ulatuses. Lõkkekoha juures puudusid kustutusvahendid. Päästjad selgitasid tule süüdanud inimesele tuleohutusnõudeid lõkke tegemisel, teatas päästeameti pressiesindaja Annika Koppel.

Nädalavahetusel oli Läänemaal tööd ka Lääne-Eesti pommigrupi demineerijatel, kes 17. augustil hävitasid Vormsi saarel Saxby rannas kaks Saksa päritolu sütikuta mürsku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sass
10 aastat tagasi

Hea nimi ” Pürksi roopõletaja” :))