Läänlastele Läänemaa rahvarallilt kaks poodiumikohta

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval peeti Ristil järjekordne MTÜ Kiired ja Õlised korraldatud Läänemaa rahvaralli etapp. Katsed olid suuremalt jaolt tuttavad, väikeste muudatustega. Läänemaa ekipaaže oli stardis kaheksa neljas erinevas võistlusklassis.

Oma esimese rallistardi tegid 2WD-V klassis Lauri Rodi – Reimo Lillemets Virtsust, kes said 16 ekipaaži seas tubli 5. koha, üldarvestuses oldi 28ndad.

2WD-S klassis, kus starti asus 22 võistkonda, käis võitlus viimaste meetriteni. Lõpuks noppisid esikoha 7–sekundilise eduga Sander Siniorg — Annika Arnek Marko Kukuškini — Monika Mäeste ees. Kolmanda koha napsasid Kristo Subi — Teele Sepp.

SU klassis oli meie mehi stardis 4 ekipaaži. Kolmandaks tulid läänlased Sander Ilves — Siim Nõmme. Madis Kruusma — Raimo Laksberg olid juba teist rallit järjest neljandad, vennad Jonar ja Stern Ilves kuuendad.

Meie meestel oli ka ebaõnne. Egert Jakobil – Bruno Jakobil jäi sõit jäi pooleli juba esimese katse esimeses kurvis 50 m stardist tagasilla purunemise tõttu. Teised katkestajad olid Rutmar Raidma — Tõnu Raidma, kelle auto mootor lõpetas koostöö teise ringi alguses. Katkestasid ka oma esimesel rallil startinud Rauno Uustalu – Martin Tamm J-18 klassi. Nemad olid sõitnud tõusvas joones kuni nende auto mootori karteripõhi teise ringi lõpus purunes.

Järgmine rahvaralli Läänemaal peaks toimuma 14. septembril. Kuna palju rallisid on ära jäänud, otsustas Igaühe Terviseklubi korraldada Lääne-Eesti rahvaralli II. Ettevalmistused on täies hoos, rada on paigas ja jäänud on ainult paberid korda ajada.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments