Simman tõi Perakülla ligi 1300 inimest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval kogunes Peraküla kiigeplatsile simmanile ligi 1300 rohkem või vähem Nõvaga seotud inimest.

Simmani korraldaja Pille Heinleht ütles, et simman õnnestus hästi, sest rahvast oli palju ja ka ilm soosis üritust. “Siin ei ole tühi tantsuplats kunagi probleemiks. Bändi esimese looga on esimesed juba jalga keerutamas ja seekord läks ka tantsuplatsiäärne muruplats kasutusse,” rääkis ta.

Tantsuks mängis seekord ansambel Kihnu Poisid.

Pidulised võtsid hästi vastu ka Tiina Tauraite monoetenduse “Traktor”. Heinleht selgitas, et põllumeheks õppivast näitlejast kõnelev tükk kõnetab maal elavaid inimesi. “Kuulsin, et nii mõnedki inimesed tundsid ära hetki oma elust,” ütles Heinleht.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments