Linn kutsub pildistama murekohti

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu linn kuulutab välja digifoto konkursi „Mis on sellel pildil valesti?“, mille eesmärgiks on tuua esile mure- ja probleemikohti Haapsalu linnas.

Osalemiseks tuleb teha digifoto vabalt valitud Haapsalus olevast või laiemale avalikkusele huvi pakkuvast objektist või vaatest, mis pildistaja arvates vajaks linna tähelepanu. Konkursile esitatavad fotod peavad olema tehtud Haapsalu linnas.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul soovib linn saada kodanike vaatenurka. „Inimesed näevad linnas olevaid probleeme erinevalt ning võib-olla kerkib esile nii mõnigi kitsaskoht millele pole varem tähelepanu pööratud,“ arvas Sukles.

Konkurss kestab 26. augustini. Võitja selgitatakse linnavalitsuse liikmetest koosnevas žüriis ning kuulutatakse välja 29.augustil.

Fotokonkursi peapreemiaks on 100€ ning loositakse välja ka lohutusauhindasid.

Konkursi tingimused:

Fotode esitamistähtaeg on 26. august 2013. Fotod tuleb esitada jpeg või jpg formaadis e-kirja teel tonu.parbus@haapsalulv.ee või tuua mälupulgaga Haapsalu linnavalitsusse. Iga foto juurde tuleb võimalikult täpselt kirjutada foto tegemise koht ning võimalusel ka foto saamislugu või kirjeldus. Esitada võib nii värvilisi kui must-valgeid fotosid. Piltidel on lubatud teha elementaarset heleduse, kontrasti ja värvi korrektsiooni eesmärgiga pildistatut võimalikult tõepäraselt näidata. Piltide esitamisel tuleb ära märkida ka enda nimi, vanus, telefoninumber ja meiliaadress. Konkursist osavõtja vastutab esitatud fotode autorluse ning enda ja fotode kohta esitatud andmete õigsuse eest. Ühelt isikult ootame maksimaalselt 10 fotot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments