Kuursaalis näeb maailma eri nurkade kultuuri

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Õed Tanirood ja kitarriduo Põltsamaal, kus toimus nende eelmine etendus. Foto: erakogu
Õed Tanirood ja kitarriduo Põltsamaal, kus toimus nende eelmine etendus. Foto: erakogu

Õed Lizi ja Maria Taniroo ning kitarriduo Jelena Ossipova ja Daniel Julle toovad täna Haapsallu särtsakad mustlasviisid, kuumad Hispaania tantsud ja laulud, temperamentse tango, Egiptuse klassikalise laulu ja tantsu, süžeelised minitantsulavastused ja Ladina-Ameerika menukad kitarrilood.

“Me oleme oma etendusest elimineerinud kõikvõimalikud sõu-elemendid, et mitte vaataja tähelepanu sisult kõrvale juhtida,” ütles etendusel tantsiv Lizi Taniroo, “ei ole ilutulestikku ega akrobaatikat, erinevate kultuuride kostüümid on muidugi esindatud.”

Tanirood on oskusi ja teadmisi erinevate kultuuride tantsudest ja muusikast kogunud oma arvukatelt reisidelt.

Etendus “Mereliiv jalgadel” toimub täna õhtul Kuursaalis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments