Ristil peeti tänavune esimene noorte õueturniir jalgpallis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Risti kooli väga heas seisukorras kunstmuruväljakul peeti pühapäeval Läänemaa noorte esimene õueturniir jalgpallis. Turniiri korraldajas JK Tallinna Kalevi noortetreener Paul Kask.

Võistlesid poisid sünniaastaga 2001–2002 ja lahingusse astusid Kiili JK Kalev, Läänemaa JK I, Läänemaa JK II ning Lõuna-Läänemaa JK.

Mängiti omapärases formaadis: kaks poolaega, mille pikkusteks 25 minutit, esimene poolaeg mängiti 8 mängijat 8 vastu ja noorteväravatega; teine poolaeg 6 mängijat 6 vastu ja mängiti normaalmõõtmetes väravatega.

Seega said võistkonnad teha palju vahetusi, treenerid proovida erinevaid mängjaid erinevatel positsioonidel jne. Kõik see ju oligi selle kevadturniiri eesmärk. Kui aga pall on mängus ja poisid platsil, loeb ikka ka see, kes kellele värava lööb. Turniiri võitis Kiili JK Kalev, teiseks tuli Lõuna-Läänemaa JK, kolmandaks Läänemaa JK I ja neljandaks Läänemaa JK II.

Fantastiliselt ilusal kevapäeval peetud turniiriga jäid kõik lapsed ja treenerid rahule.

Läänemaa JK treener Mart Pulst: “Tähtis, et poisid said kõik mängida.”

Lõuna-Läänemaa JK treener Jaanus Getreu: “Sain proovida nooremaid poisse, õnnestus väga hästi.”

JK Kiili Kalev treener Paul Kask:”Mina jäin väga rahule: väga hea turniir ja positiivne kogemus siinsete treenerite ja võistkondadega.”

Meeldiv oli ka see, et laste mänge olid vaatamas lapsevanemad nii Haapsalust kui ka Lihulast.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments