Kanepi võitis Katowices esimese kohtumise

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi võitis eile Poolas Katowice Openil 54 minutit kestnud kohtumises poolatari Sandra Zaniewska (WTA 196.) 6:1, 6:1.

Pärast kuuekuulist võistluspausi eile õhtul esimest korda võistelnud Kanepi kirjutab oma kodulehel, et tal oli hea meel mängida.

“Ma arvan et pabistasin kaks esimest geimi, siis sain suhteliselt agressiivselt mängida ja see andis mulle enesekindlust,” kirjutab ta. “Servides tundsin ennast hästi, eriti teisel servil. Lõin esimest servi kõvasti, kuna tundsin teisel servil ennast kindlalt ja sain esimesega serviga riskida. Vastane lasi palju stoppe üritas nn nikerdada, aga ma olin selleks valmis. Kuigi enamasti plaksutati vastasele, siis tribüünil oli ka Eesti lipp.

Mängutingimused on siin väga head, väljakukate on natuke kõvem kui õues savi-liivaväljakutel.

Homsest vastasest ma palju ei tea. Kunagi ammu olen temaga mänginud, aga hetkel tema mängu kohta eriti midagi ei tea. Eks ma vaatan, kuidas homme tunnen, proovin agressiivselt mängida, kui saan.”

Teises ringis kohtub Kaia täna Karolina Pliskovaga (CZE, WTA 81). Kohtumine peetakse peaväljakul algusega mitte enne 19.00 Eesti aja järgi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments