0

Jalgpallur Anett Vilipuu tegi õnnestunud koondisedebüüdi

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Anett Vilipuu. Foto erakogu
Anett Vilipuu. Foto erakogu

Eesti naiste jalgpallikoondis alistas Riias sõpruskohtumises Läti 5:3. Eesti rahvusnaiskonnal aitas võitu sepistada ka esmakordselt A-koondise kutse saanud 16aastane Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi koolitüdruk Anett Vilipuu.

Vilipuu sekkus mängu vahetusest 46. mänguminutil. Eesti oli sellel hetkel veel 1:2 kaotusseisus. “Anett Vilipuu tegi õnnestunud koondisedebüüdi. Ta oli osaline kahes tabamuses ja lõi ühe,” tunnustas Eesti naiste jalgpallikoondise juhendaja Keith Boanas koondise debütandi sooritusi.

Eesti rahvusnaiskond on 46 Euroopa koondise seas 35. kohal.

Enn Kerge
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz