Vaiko Vooremaa on EMil avapäeva järel 5. kohal

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Poolas Niegocini järvel algasid eile jääpurjekaklassi DN Euroopa meistrivõistlused, kus nelja võistlussõidu järel on Eesti parimatena Vaiko Vooremaa 5. ning Karl-Hannes Tagu 7. kohal, teatas Eesti Jahtklubide Liidu peasekretär Ott Kallas.

Vaiko Vooremaa (KJK) kogus sõitudest finišitulemused 4, 6, 5 ja 10 ning platseerub tugevas 135 võistleja konkurentsis praegu tublile 5. kohale. Esikümnesse mahub eestlastest veel Karl-Hannes Tagu (PJK), kes avapäeval välja sõidetud kohtadega 12, 2, 7, 7 asetub kokkuvõttes 7ndaks.

Mihkel Koski (PJK) leiab hetkeseisuga 12ndalt, Jaan Akermanni (PJK) 24., Hardi Lauritsa (JK Merikotkas) 27., Johannes Puusepa (PJK) 43., Martin Aljaste (PJK) 49., Valdo Pärteli (HJK) 51., Toivo Aardemaa (HJK) 108., Johanna Saarekese (PJK) 115. ja Marek Lentsiuse (JK Merikotkas) 119. kohalt.

Võistlust juhib poolakas Karol Jablonski kaasmaalase Tomasz Zakrzewski ja ungarlase Peter Hamraki ees.
EMi võistlussõidud vältavad plaani kohaselt 15. märtsini.

Rohkem infot leiab võistluste koduleheküljelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments