2

Noored kergejõustiklased tõid Eesti meistrivõistlustelt neli medalit

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kristo Simulask sai kõrgushüppes oma esimese Eesti meistrivõistluste medali. Foto: erakogu
Kristo Simulask sai kõrgushüppes oma esimese Eesti meistrivõistluste medali. Foto: erakogu

Nädalavahetusel Lasnamäe kergejõustikuhallis peetud Eesti noorte A- ja B-klassi meistrivõistlustelt tõid Läänemaa kolme klubi kergejõustiklased koju neli medalit.

12 sportlasega väljas olnud Haapsalu kergejõustikuklubile tuli väga hinnaline medal B-klassi kõrgushüppes. Kristo Simulask hüpas 1.73-ga uue isikliku rekordi ja võitis pronksmedali, hüpates endast peajagu pikemate poistega väga võrdselt. Erki Mitman oli samas vanuseklassis 1.70-ga 5. Teivashüppes püstitasid meie poisid jälle uued isiklikud rekordid – Kristo Simulask sai 4. koha, ületades 3 meetrit, Erki Mitman oli sama tulemusega katsetega 6. Edukas oli ka Erki kuulitõuge, kus ta oli 12.23-ga 5.

Tüdrukute B-klassis oli edukaim sportlane Madli Rahuvarm, saavutades kuulitõukes uue isikliku rekordi 11.31-ga teise koha. Kahjuks said finaalis kaks tüdrukut temast parema tulemuse ning Madli jäi 1 sentimeetriga medalita. Madli saavutas teivashüppes 2.30-ga 5. koha, sama tulemusega jagas teivashüppes 5. kohta ka Lisete Ulla. Simona-Liisbet Seppi oli 9. ja Elisabeth Fofilov 10., hüpates samuti 2.30.

A-klassis oli teivashüppes Malin Kisant 2.30-ga 5. ning Kelly-Tonili Hiiemäe sama tulemusega 7. Laura Talve hüppas kolmikut 9.75 ning oli 13.

Tempo klubi eest võistelnud B-klassi tüdrukute 3000 m käimises võitis kulla Anastasia Skatško 18.27,79, poiste käimise võidu sai Ruslan Sergatšov 15.54,83.

Poiste A-klassi 2000 m jooksus sai 10. koha Igor Skatško ajaga 6.37,96, Daniil Andrianov oli 11. 6.52,94-ga.

Läänemaa kergejõustikuklubist sai Regina Kändla pronksmedali 21.07,91-ga A-klassi 3000 m käimises. B-klassi tüdrukute 3000 m käimises said Kristiina Köster ning Carina Bogdanov vastavalt 8. ja 9. koha.

Tubli jooksu tegi B-klassis 600 m Rasmus Nikkel, saades 1.44,18-ga 10. koha. A-klassis oli Riho Kirsipuu 2000 m jooksus 9. ajaga 6.35,87.

Kaja Ladva

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Malõš
Malõš

Nu Danja tože norm!!!

Malõš
Malõš

Igor krasava, pacany vashe rebjata!

wpDiscuz