0

HKHK õpilased tutvusid Microsofti uusimate toodetega

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Aile Nõupuu
Foto: Aile Nõupuu

Täna, 21. jaanuaril Haapsalu kutsehariduskeskuses toimunud tehnoloogiapäeval tutvusid arvutieriala õpilased uhiuute Microsofti tahvelarvutite ja nutitelefonidega, mis pole veel müügilettidelegi jõudnud.

Tehnoloogiapäeva „Geeks on wheels“ viisid läbi noored organisatsioonist MUG (Microsoft User Group Estonia) ja MSP (Microsoft Students Partner).

MUG-i kuuluvad Eesti kõrg- ja kutsekoolide tehnoloogiahuvilised noored, kes õpivad infotehnoloogia erialasid või on aktiivsed mõnel muul alal. Igal aastal mõeldakse välja uusi tegevusi ja projekte, kus kogenud liikmed on oma noortele kolleegidele õpetajateks ja juhendajateks.

Ajurünnaku tulemusena sündinud Microsofti tooteid tutvustava ürituse „Geeks on wheels“ mõtteks on tutvustada noortele uusi tehnoloogiaid ja õpetada neid kasutama. Igas koolis veedetakse terve päev, mille jooksul korraldatakse võistlusi; ka tutvustatakse uusimaid nutitelefone, tahvelarvuteid ja sülearvuteid, samuti saab aimu, mida kujutavad endast Office 2013, Office 365, Skype ja Dreamspark.

Ürituse eestvedajaks on Madis Männik Tallinna polütehnikumi infotehnoloogia erialalt. Haapsalu kutsehariduskeskus on tuuri ainuke kutsekool, mis osutus valituks ennekõike seepärast, et siin õpetatakse arvutierialasid. Lisaks Haapsalule külastatakse Rakvere, Puhja, Jõgeva, Vändra ja Türi gümnaasiumi.

Aile Nõupuu,
HKHK arendusdirektor

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz