Mööblitootjate liit tunnustas Haapsalu kutsehariduskeskuse mööblirestaureerijaid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

andresroosma

Andres Roosma oli parim tisleri 3. taseme kutseeksami sooritaja. Foto HKHK kodulehekülg

Eesti  mööblitootjate liit tähistas 8. detsembril pidulikult oma 25. aastapäeva aastagalaga, kuhu kogunes pea 80 osalejat. Üritusel autatsustati mööblitöötlemise valdkonnas enim silma paistnud inimesi ja ettevõtteid.

Parima tisleri 3. taseme kutseeksami sooritaja tiitli sai Haapsalu kutsehariduskeskuse mööblirestaureerimise eriala (MR14) vilistlane Andres Roosma. Andres Roosmal oli tisleri esmataseme eksami sooritajate seas kõrgeim tulemus Eestis ning saavutatud maksimumpunktid täpsuses. 

Teise koha vääriline samas kategoorias oli HKHK sama eriala vilistlane Taivo Saar.

Mullu said Mööblitootjate Liidu tunnustuse HKHk tisleri eriala õpilane Ergo Orumaa ja puiduosakonna juhataja Uve Uustalu.

Tänavune gala toimus Tallinna Lillepaviljonis. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments