Uuemõisa algkool ja kutsehariduskeskus noppisid Kuldõunu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sihtasutuse Archimedes tänuüritusel “Kuldõun 2016” tuli aasta parima nutiteo teine ja kolmas koht Läänemaale.

Neljapäevaltunnustas sihtasutus Archimedes aasta parimaid õpirände elluviijaid haridus- ja noortevaldkonnas, samuti anti kätte aasta tudengiblogija, parimate kutseõppurite blogide, praktikalugude ja fotode ning aasta parima haridusvideo, -disaini ja -nutiteo tunnustused.

Kategooriates “Aasta video hariduses”, “Aasta disain hariduses” ja “Aasta nutitegu hariduses” esitati kokku 28 tööd, millest tihedaim konkurents oli videode seas.

Kategoorias aasta nutitegu hariduses sai teise koha Uuemõisa lasteaed-algkool interaktiivne orienteerumismäng “Lobisev mõis ja kolmanda  koha Haapsalu kutsehariduskeskus e arvutikoolituste asri  „Kogukonnas õppimine“

Lisaks tunnustati kutseõppureid, kes on kirjutanud silmapaistvad õpirände praktikalood, jäädvustanud muljetavaldavaimad fotod ning kajastanud oma tegemisi ajaveebides ehk blogides. Kutseõppurite konkursile saadeti kokku üle 300 töö. Täpsemalt laekus 173 fotot, 22 blogi, 48 praktikalugu ja 67 esseed.

Haapsalu kutsehariduskeskuse mööblirestauraatori eriala õpilaste Erika Kolki ja Sirli Metsamäe blogi praktikast Poolas jäi kutseõppurite praktikablogide kategoorias jagama esikohta.

Fotod sihtasutus Archimedes

Kutsehariduskeskus Erika Kolk ja Sirli Metsamäe Uuemõisa algkool

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments