Läänemaa noortebänd Jats esineb Viljandi pärimusmuusika festivalil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jats
Jats

Eile Tallinnas klubis 777 toimunud noortebändide konkursi finaalis võistelnud Läänemaa poiste ansambel Jats sai auhinnaks kutse suvel toimuvale Viljandi pärimusmuusika festivalile.

“Eesootaval suvel saab meid kuulama ja vaatama tulla Viljandi pärimusmuusika festivalile. Oleme üüratult õnnelikud. Üks suur suur aitäh kõikidele toetajatele ja fännidele,” kirjutavad Jatsi liikmed oma Facebooki lehel.

Noortebänd 2012 võitjaks valis tuntud muusikutest, meediaprofessionaalidest ja festivalide esindajatest koosnev žürii kuue bändi hulgast Tallinna trio Slippery Slope.

Noortebänd 2012 demovooru laekus 65 demo. Nende hulgast valis žürii välja 32 bändi, kes jätkasid võistlemist neljas eelvoorus. Eelvoorudele järgnenud kahte poolfinaali pääses kaks Läänemaa ansamblit: Dethvipera ja Jats. Žürii valis finaali viis ansamblit, ühe finaali pääseja otsustas publik, kes hääletas konkursi kodulehel finaali Jatsi.

Noortebändide konkurss toimus 12. korda. Kuni 26-aastastele artistidele mõeldud konkursilt on teiste hulgas tuule tiibadesse saanud “Sibyl Vane”, “Tenfold Rabbit”, “Slide Fifty” ja MTV muusikaauhinna võitnud “Bedwetters”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments