Hooandja annab hoogu Läänemaa noortebändide festivalile

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Hetk möödunud aasta festivalilt “Kämp Live” Lihulas. Foto: Paula Marit Leiumaa
Hetk möödunud aasta festivalilt “Kämp Live” Lihulas. Foto: Paula Marit Leiumaa

Ühisrahastusplatvorm Hooandja.ee, mis aitab loomingulistel ideedel saada rahalist toetust, on oma projektiks võtnud ka Läänemaa noortebändide festivali.

Internetiportaalis hooandja.ee kogutakse inimestelt rahalisi annetusi. Läänemaa noortebändide festivali toetajad saavad annetuse eest festivali kutseid ja ürituse meeneid.

Praegu on Läänemaa noortebändide festivali toetanud neli inimest 171 euroga. Festivali toetatakse hooandja.ee 14. jaanuarini juhul, kui see kogub terve eesmärgiks seatud summa 3000 eurot.

Läänemaa noortebändide festivali korraldajad tutvustavad end Hooandja lehel nii:

“MTÜ Unistuste Vabrik on ühing, mille eesmärgiks on maanoortele suunatud tegevuste ellukutsumine ja läbiviimine. Oleme korraldanud 4 aastat Läänemaa noortele muusikutele suunatud suvist laagrit Lihulas, mis möödunud suvel kahjuks rahastuse puudumise tõttu ära jäi. Samuti oleme 4 aastat vedanud noortebändide festivali KÄMP Live, et noortele kogemust ja koostegemise võimalusi pakkuda.

2014. a 22. märtsil tahame Lihula kultuurimajas tuua noorteni viiendat korda Läänemaa noortebändide festivali KÄMP Live, et anda noorte oskustele ja õpitule väljund. Esineb kuni 10 noorte bändi ja tuntud külalisesineja.

Praegune festival on täielikult noortelt noortele! Ürituse praegused vedajad on tudengid Madis ja Helena, kes mõned aastad tagasi võtsid Lihulas toimuvatest üritustest ise osa. Lisaks neile on abis olnud veel terve hulk sarnase taustaga noori nii Läänemaalt, kui ka kaugemalt. Neist enamik on osalenud nii Läänemaa noorte muusikute laagris kui ka kevadisel festivalil.

Me arvame, et muusika on keel, mida noored mõistavad ja räägivad. Anname omalt poolt kõik, et festival kevadel toimuks, anna oma panus ka sina!”

Eelmise aasta festivalil toimunuga saab tutvuda siin.

Unistuste Vabriku tegemistega saab tutvuda siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments