Lihula lasteaed sai Hooandjas kiiresti kannelde raha kokku

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Lihula lasteaia lapsed ja õpetajad tegid Hooandja jaoks toreda video. Ekraanitõmmis

 

Lihula lasteaia kandleraha kampaania Hooandjas sai raha kokku paari nädalaga.

Oktoobri esimeses pooles kuulutas Lihula lasteaed ühisrahastusportaalis „Hooandja“ välja projekti Helisevad väikekandled Lihula Lasteaiale“, millega loodeti koguda 555 eurot viie kandle ostmiseks.

Esmaspäevaks oli 22 heategijat projektile annetanud juba 560 eurot ja annetada saab veel 16 päeva.

Lihula lasteaia direktor Anne Ööpik rääkis, et sai Hooandja-idee Läänemaa lasteaedade muusikaõpetajate meililistist. „Meie muusikaõpetajal Iren Sieberkil on üks kannel, aga lapsi, kes tahaks mängima õppida, on palju. Kui Helle Turnau saatis meililisti info, et Hooandja kutsub muusikaõppeasutusi pillide jaoks raha koguma, läksingi muusikaõpetaja juurde ja ta arvas, et võiksime asjaga edasi minna,“ rääkis ta.

Nüüd on lasteaial viie kandle raha koos, aga annetusi oodatakse edasi, kinnitas Anne Ööpik. „Küsisime viie kandle raha, aga kui annetusi tuleb rohkem, saame rohkem pille osta,“ ütles ta.

Lihula lasteaias käib pea sada last.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments