0

Noorte bände oodatakse Kämp Live’ile

Avatar

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Haapsalu noordebändide festival toimub 5. aprillil. Foto: Unistustevabriku veebilehe ekraanipilt
Haapsalu noordebändide festival toimub 5. aprillil. Foto: Unistustevabriku veebilehe ekraanipilt
Veel täna õhtuni saavad noorte bändid registreerida ennast laupäeval toimuvale Läänemaa Noorte bändide festivalile Kämp Live.

Festival toimub juba viiendat korda ja võitja pääseb otse riikliku noortebändi eelvooru. Festivalil osalemist saab taotleda veebilehelt. Festivali korraldab MTÜ Unistustevabrik, kes usub, et muusika on keel, mida noored oskavad ja mõistavad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz