Noortebänd 2012 poolfinaali pääses kaks Haapsalu ansamblit

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Dethvipera

Noortebänd 2012 poolfinaali pääses kaks Haapsalu bändi, kes asuvad võistlema finaalikoha eest 9. ja 10. novembril Tallinnas klubis Casablanca.

Lisaks žürii otsusele saab ka publik poolfinaali saata ka kaks oma lemmikut. Publikuhääletus algab täna Noortebändi kodulehel ja Facebookis.

12. aastat toimuv üle-eestiline noorte ansamblite konkurss on hea võimalus bändidel end laiemale publikule tutvustada, lavakogemust saada ning tutvusi luua. Žürii koosneb on Eesti muusikutest, ajakirjanikest ja meediaprofessionaalidest.

Žürii valis poolfinaalidesse järgmised artistid:
Haapsalust pärit indie-folkbänd Jats, Haapsalust pärit metal-bänd Dethvipera, elektro-popi viljelev Viljandi bänd The Fuxx, Tallinna pop-rokkbänd Liqui Fuzz, alternatiivse roki bänd Tallinnast Slippery Slope, Tallinnast pärit Soundhouse, Tallinnast pärit indie-bänd Frankie Animal ja Pärnu indie-rokkbänd Facelift Deer.

Noortebändide konkurssi kajastab ka samanimeline telesaade, mis on eetris
igal neljapäeval kell 21.30 ETV2-s. Esimene saade on eetris täna, 1. novembril.

Noortebänd 2012 demovooru laekus 65 demo. Nende hulgast valis žürii välja 32 bändi, kes jätkasid võistlemist neljas eelvoorus. Eelvoorudele järgnevad kaks poolfinaali – 9. ja 10. novembril võistlevad bändid koha eest finaalis Tallinnas klubis Casablanca. Finaali pääseb 5 ansamblit.
Noortebänd 2012 finaal toimub 23. novembril Tallinnas klubis 777.

Lisainfot leiab Noortebänd 2012 kodulehelt ja Facebooki lehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments